Ένωση για την πατρίδα και τον λαό - Επίσημος Ιστότοπος

Επικοινώνηστε μαζί μας

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ: «ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ»

Τις ευχαριστίες τους στον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την ¨Ένωση για την Πατρίδα για το Λαό¨ Παναγιώτη Ψωμιάδη είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Π. Ψωμιάδη στα γραφεία της Ένωσης σήμερα (Παρασκευή 23/5).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δημήτρης Παδιώτης εξέφρασε εκ μέρους όλων των αστυνομικών υπαλλήλων τις ευχαριστίες του για το συνολικό ενδιαφέρον και τη στήριξη που τους προσέφερε επί σειρά ετών τόσο ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης όσο και ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Οι εξαθλιωμένοι Έλληνες δεν μπορούν να αποτελέσουν πυλώνα σταθερότητας για τη χώρα, αυτό είναι σαφές», απάντησε ο κ. Ψωμιάδης. «Οι αδικίες που διεπράχθησαν εναντίον των αστυνομικών και όλων των ενστόλων αποτελούν μέρος ενός καλά οργανωμένου σχεδίου μεθοδευμένης στοχοποίησης και απαξίωσης του επαγγέλματος του αστυνομικού που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Δυστυχώς οι κυβερνώντες τιμούν το επάγγελμα σας μόνο στα λόγια», ολοκλήρωσε ο κ. Ψωμιάδης.

 

Βρείτε μας

facebook twitter