Ένωση για την πατρίδα και τον λαό - Επίσημος Ιστότοπος

Επικοινώνηστε μαζί μας

Αποστολή σε φίλο

Για να προτείνετε το παρακάτω προϊόν παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα.

Τα πεδία μαρκαρισμένα με (*) είναι υποχρεωτικά.Δήλωση της "Δημοκρατίας Πολιτών" για τη συνεργασία με την "Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό"

Ο Πρόεδρος-Ιδρυτής του Κόμματος-Κινήματος «Δημοκρατία Πολιτών», Δημοσθένης Τάκος-Γάκος, στις 20/4/2014  συγκρότησε την Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα με επικεφαλής τον Σύνεδρο Ρεπανέλλη Γεώργιο.

Συνεδρίασαν στις 21/4/2014 στα γραφεία του Κόμματος-Κινήματος και αποφάσισαν ότι οι πολιτικοί στόχοι έχουν τεθεί αφενός με την ανάδειξη του προφίλ του κινήματος και ως μόνη εναλλακτική πολιτική πρόταση είναι η συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που έχουν στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη της πατρίδας μας και την προώθηση των εθνικών μας συμφερόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η «Δημοκρατία Πολιτών» έχει καθαρές λύσεις με νέους ορίζοντες και ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας και είναι ανοιχτή προς όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων για να προωθηθούν από κοινού τα οράματα για μια δυνατή, ανεξάρτητη, αδέσμευτη και άξια εταίρο Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αποδοχή της «Δημοκρατίας Πολιτών» στις 25/4/2014 από την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», με Πρόεδρο τον κ. Β. Πολύδωρα και Αντιπροέδρους Ν. Νικολόπουλο, Χ. Ζώη και Π. Ψωμιάδη έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση εκ μέρους του Προεδρείου της «Δημοκρατίας Πολιτών», η οποία δέχεται να συνεργαστεί με σύμπνοια με τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», για το καλό και το συμφέρον της Πατρίδας μας μέσα στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Το Προεδρείο της «Δημοκρατίας Πολιτών» καθώς και τα μέλη της ευχαριστούν δημοσίως το Προεδρείο της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον κοινό αγώνα για ένα καινούριο προφίλ, για μια Ελλάδα με αξιοπρέπεια και καθαρό το μέτωπο στην Ευρώπη και θα συμβάλλουν στην παρουσίαση των Δημοκρατικών Δυνάμεων που εκπροσωπούν το πνεύμα και τις ιδέες της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου οι εκπρόσωποί της να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να αντέξουμε το τέλμα που υπάρχει σήμερα. Πρέπει όλες οι Δημοκρατικές Δυνάμεις να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός νέου οράματος για το Αύριο της Πατρίδας Ελλάδας μας.

Χρειαζόμαστε τώρα μια καινούρια δυναμική και οντότητα για να ξαναδώσουμε πνοή στην Ελλάδα της Ευρώπης.

Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν έχουν «χρώματα», αλλά πρέπει να υπερέχει η ομόνοια και η αγάπη για να κερδίσουμε και να βελτιώσουμε το αύριο για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Η διάθεση της «Δημοκρατίας Πολιτών» είναι να συνεργαστεί με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» με σοβαρότητα και εντιμότητα για την επίλυση των ουσιαστικών προβλημάτων της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό χώρο.